• 030-2891069
  • info@fysiotherapievandiepen.nl

Sponsor tennis At Risk

Gepost door: Jeroen van Poecke // Op: 17 apr, 2018

Wederom trotse sponsor! Wij mogen voor de drie komende  opeenvolgende jaren onze naam verbinden aan de mooiste tennisclub van Utrecht, At Risk!

 

Klik hier voor het “persbericht”

 

Deze prachtige vereniging in Utrecht Lunetten bestaat al ruim 25 jaar en heeft voor elke tennisliefhebber iets in huis, van beginner tot topper. Meer informatie op www.atrisk.nl

 

Fysiotherapie Van Diepen is sponsor van de vereniging heeft een heus winddoek op de banen. Daarnaast een van onze collega’s inloopspreekuur fysiotherapie op de tennisclub, waarbij tennissers langs kunnen komen met hun blessures, vragen of om gewoon advies te vragen over een al langer bestaande klacht. En ook bij toernooien staan we geregeld met onze collega op het tennispark!

 

Onze collega fysiotherapeut Bram doet dit nu alweer een hele poos en vindt het nog altijd even leuk en nuttig. Bent u lid van At Risk? Kom gerust eens langs op het gratis inloopspreekuur (zie website At Risk). U bent natuurlijk ook van harte welkom bij Bram in de praktijk aan de Julianaweg 311.

 

Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) – Tel: 030-2891069 – Fax: 0850660295 – E-mail: info@fysiotherapievandiepen.nl

Inschrijven voor Gratis Tips en Oefeningen:

Praktijk Van Diepen