• 030-2891069
  • info@fysiotherapievandiepen.nl

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u met uw klacht(en) niet bij één therapie moet zijn maar eigenlijk bij meerdere therapieën tegelijk? Of heeft u het gevoel dat alle therapieën die u tot nu toe geprobeerd heeft langs elkaar heen werken en er eigenlijk meer samengewerkt zou moeten worden?

Bij Praktijk Van Diepen werken verschillende disciplines samen onder een dak: fysiotherapeuten met verschillende specialismen, (kinder)haptotherapeuten, een osteopaat, een huid- en oedeemtherapeut, een hypnotherapeut, een kinderfysiotherapeut etc.

Het voordeel van meerdere disciplines bij elkaar is dat er veel kennis en vaardigheden onder één dak aanwezig zijn en dat er korte lijntjes tussen de verschillende specialisten mogelijk zijn. Op die manier proberen wij altijd al de meest optimale zorg voor de individuele patiënt te bieden.

Vanaf nu gaan wij bij Praktijk van Diepen daar nog een stapje verder mee: door middel van het zogenaamde Multiconsult. Bij het Multiconsult wordt de patiënt een uur lang door meerdere specialisten (vooraf geselecteerd n.a.v. een uitgebreid intakeformulier) onderzocht. Op basis van de uitkomsten van dit multidisciplinair onderzoek wordt vervolgens gekeken welke therapie(ën) voor uw klachten de meeste kans op succes heeft / hebben.

Hoe gaat het Multiconsult in zijn werk?

  1. U meldt zich aan via het Contactformulier
  2. U krijgt vervolgens per e-mail een uitnodiging voor het invullen van een online intakeformulier
  3. Wanneer wij het ingevulde formulier weer ontvangen beslissen wij op basis van de inhoud welke therapeuten het Multiconsult gaan uitvoeren
  4. Vervolgens krijgt u een voorstel voor een datum / tijd binnen twee tot vier weken

Wat kost het Multiconsult?

De kosten bedragen eenmalig 90 euro. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. De eventuele behandelingen na het Multiconsult komen wel in aanmerking voor vergoeding, afhankelijk van uw eigen (aanvullende) verzekering.

Met welke klachten kan ik terecht bij het Multiconsult?

Het Multiconsult is vooral bedoeld voor mensen met chronische, langer bestaande klachten. Voor acute klachten is het minder geschikt, tenzij de acute klacht telkens weer recidiveert.

Heeft u andere vragen of wilt u een keer een afspraak maken voor een Multiconsult? Vul dan ons contactformulier in.

Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) – Tel: 030-2891069 – Fax: 0850660295 – E-mail: info@fysiotherapievandiepen.nl

Inschrijven voor Gratis Tips en Oefeningen:

Praktijk Van Diepen