• 0302891069
  • info@fysiotherapievandiepen.nl

Fysiotherapeut, Bekken(bodem)therapie tijdens of na zwangerschap, ZwangerFit, Kaakfysiotherapie, CANS (RSI)

Sinds 1992 werkzaam bij Praktijk van Diepen. Ik werk al jaren met veel plezier in onze praktijk. Ook het werken in de wijk Hoograven bevalt mij uitstekend.

Tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik me in een aantal richtingen gaan specialiseren om daardoor nog gerichter patiënten te kunnen begeleiden en te adviseren. Zo begeleid ik net als mijn collega Yvonne vrouwen in of na de zwangerschap met bekkenpijn. Vaak met kleine tips en adviezen kan je iemand een eind op weg helpen waardoor o.a. de zwangerschap een stuk aangenamer verloopt. Verder begeleid ik ook patiënten met problemen van de bekkenbodem zoals b.v. incontinentie, obstipatie- en pijnklachten.

Naast de problematiek rondom het bekken behandel ik patiënten met kaakklachten en RSI klachten. Kijk voor informatie hierover verder op onze website. Het kunnen adviseren en begeleiden van patiënten geeft mij veel voldoening. Om optimale zorg te verlenen volg ik jaarlijks cursussen en congressen. Verder ben ik aangesloten bij het CKR( Centraal Kwaliteitsregister ) en het BIG register. Dit waarborgt de kwaliteit. Ik begeleid je graag verder bij het oplossen van jouw klachten. Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) – Tel: 0302891069 – Fax: 0850660295 – E-mail: info@fysiotherapievandiepen.nl

Inschrijven gezondheids- en beweegtips

Praktijk Van Diepen