• 030-2891069
  • info@fysiotherapievandiepen.nl

Audrey Rutten

Fysiotherapeut, Dry Needling, Medical Taping

In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Utrecht. Sinds 2000 werk ik met veel plezier en enthousiasme bij Praktijk van Diepen. Ik heb inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan in zowel de praktijk, als door de vele cursussen die ik in de loop van de jaren gevolgd heb. Hierdoor kan ik mensen nu gerichter en beter helpen en begeleiden bij hun klachten.

Sinds 2013 ben ik gediplomeerd Dry Needling fysiotherapeut. Dry Needling is een relatief nieuwe behandelmethode/specialisatie binnen de fysiotherapie, die zich richt op de behandeling van klachten in het houdings- en bewegingsapparaat. Met dry needling worden spierverhardingen (myofasciale triggerpoints) ontspannen door het gericht prikken met een naald binnen de spier. Meer informatie hierover vindt u op onze website en in onze folder.

Ik ben geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister voor fysiotherapie en in het BIG register. Deze registers waarborgen de kwaliteit van de zorg. Ik help u graag!

Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) – Tel: 030-2891069 – Fax: 0850660295 – E-mail: info@fysiotherapievandiepen.nl

Inschrijven voor Gratis Tips en Oefeningen:

Praktijk Van Diepen