• 030-2891069
  • info@fysiotherapievandiepen.nl

Frank Koornwinder

(Long)Fysiotherapeut, COPD, Mindfulness, Psychosomatiek, Hypnotherapie, Slaapstoornissen, NLP

Vele jaren en met veel plezier werk ik in de eerstelijns praktijk als fysiotherapeut. Naast de algemene fysiotherapie voor alle orthopedische aandoeningen ben ik gespecialiseerd in COPD en in fysiotherapie bij psychosomatische klachten, zoals hyperventilatie, angst, stress en depressieve klachten.

Mensen met de longaandoening COPD helpen om minder benauwd te zijn, een betere conditie te krijgen en zelf beter met de ziekte om te kunnen gaan om zo weer meer te kunnen heeft mijn passie. Hiervoor ben ik aangesloten bij het COPD netwerk Utrecht en bij de Vereniging voor Hart-, Vaat-, en Longziekten (V.H.V.L.). Zo kan ik volgens de nieuwste behandelmethodes kwaliteit bieden aan mensen met COPD.

Samen met de cliënt werken aan het begrijpen en overwinnen van stress, angst, hyperventilatie en depressieve klachten geeft me steeds weer veel voldoening. Met gebruik van adem- en ontspanningstherapie, mindfulness en N.L.P. kunnen lichaam en geest tot rust komen en er nieuwe, helpende inzichten ontstaan. Gevolg : meer energie en levenslust. Ik ben blij hieraan te mogen bijdragen. Een mooi vak!

Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) – Tel: 030-2891069 – Fax: 0850660295 – E-mail: info@fysiotherapievandiepen.nl

Inschrijven voor Gratis Tips en Oefeningen:

Praktijk Van Diepen