• 0302891069
  • info@fysiotherapievandiepen.nl

Myrthe van Zon

Huid- en oedeemtherapeut

In Juli 2013 ben ik afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Sinds datzelfde jaar werk ik met veel plezier twee dagen in de week bij Praktijk van Diepen.

Als huid- en oedeemtherapeut hier in de praktijk, kan ik u helpen bij klachten zoals pijn, kramp en vermoeide en- of zware benen en armen. In de praktijk zijn de therapieën voornamelijk gericht op de behandeling van (lymf) oedeem. Deze therapieën bestaan voornamelijk uit manuele lymfe drainage, zwachtelen, littekenmassage, lymfetape plakken en het aanmeten van steunkousen (therapeutisch elastische kousen). Meer informatie hierover is te vinden op de website.

Huid- en oedeemtherapeuten vallen onder artikel 34 van de wet BIG (Wet op de Beroepen in de individuele gezondheidszorg). Daarnaast ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor paramedici (KP). Ook volg ik regelmatig cursussen en bezoek ik congressen om mijn kennis bij te houden. Dit samen zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorg wordt gewaarborgd.

Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) – Tel: 0302891069 – Fax: 0850660295 – E-mail: info@fysiotherapievandiepen.nl

Inschrijven gezondheids- en beweegtips

Praktijk Van Diepen