• 0302891069
  • info@fysiotherapievandiepen.nl

Noortje Burg

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Mijn naam is Noortje Burg en in 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam. In 2017 heb ik mijn master kinderfysiotherapie afgerond in Breda. Naast de reguliere fysiotherapie heb ik zwemlessen gegeven aan kinderen, gewerkt bij de Roode Draak, sportblessures behandeld bij KNVB en cliënten intensief gerevalideerd met hersenletsel.

 

Mijn kracht is dat ik samen met de cliënt de beste weg zoek naar succes. Zo kon een man met hersenletsel ondanks revalidatie niet lopen, aankleden, douchen en naar het toilet gaan. Hij heeft dit met intensieve oefentherapie weer geleerd.

 

Ik ben dynamisch en mijn interesses zijn breed. Cursussen die ik onder andere heb gedaan zijn: Medical Taping, Mulligan concept A en B (pijnvrije mobilisaties), electroacupunctuur en zuigelingeassymetrie.

 

Naast deze baan ontspan in in de vorm van: wandelen, hardlopen, snowboarden, surfen, salsa dansen en ik speel graag bordspellen met vrienden en familie.

Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) – Tel: 0302891069 – Fax: 0850660295 – E-mail: info@fysiotherapievandiepen.nl

Inschrijven gezondheids- en beweegtips

Praktijk Van Diepen