• 030-2891069
  • info@fysiotherapievandiepen.nl

Elke dinsdag om 8.30u is er een gratis fysiotherapie inloopspreekuur bij Praktijk Van Diepen aan de Julianaweg 311.

Heeft u al een tijdje last van bijvoorbeeld uw rug, uw nek, uw schouder, uw enkel etc. of voelt u dat er iets vast zit? Maar u weet niet of u bij de fysio aan het juiste adres bent? Kom dan eens langs op dinsdag bij onze collega Rebecca om 8.30u of bij Frank om 17.30u!
Zij geven antwoord op uw vragen en kunnen een korte screening uitvoeren om te kijken of u bij de fysio aan het juiste adres bent.

U kunt ook terecht voor vragen omtrent gezond bewegen en bijvoorbeeld verantwoord starten met sporten. Of bent u vergeten zich aanvullend te verzekeren voor de fysiotherapie maar wilt u wel een paar goede oefeningen? Twijfel niet en stap gewoon eens binnen bij het inloopspreekuur op een dinsdag om 8.30u!

Elke dinsdag om 17.30 is er een gratis inloopspreekuur fysiotherapie, (long)fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en hypnotherapie bij Praktijk Van Diepen aan de Julianaweg 311.

Collega Frank is gespecialiseerd in fysiotherapie algemeen en fysiotherapie bij COPD, slaapstoornissen, ademhaling en ontspanning, hypnotherapie en psychosomatiek. Benieuwd of u met uw klachten aan het juiste adres bent bij Frank? Kom eens langs op dinsdag om 17.30u!

Elke donderdag 18.00u (uitgezonderd 30 mei en 6 juni) is er een gratis inloopspreekuur osteopathie bij Praktijk Van Diepen aan de Julianaweg 311.

Heeft u al langer bestaande klachten maar twijfelt u of u bij de osteopaat aan het juiste adres bent? Of wilt u eerst wat vragen stellen en/of kennismaken? Kom dan eens langs bij Jeroen tijdens het gratis inloopspreekuur osteopathie.

Door middel van een kort vraaggesprekje en een kort onderzoek kan onze osteopaat Jeroen vaststellen of osteopathie wellicht iets voor u kan betekenen. Wanneer dit het geval is kunt u een vervolg afspraak maken voor de uitgebreide intake en onderzoek. Wanneer dit niet het geval is zal Jeroen advies geven over welk vervolgtraject u het beste kunt volgen. Dus twijfels? Kom eens langs op het inloopspreekuur!

Jeroen van Poecke Osteopaat

Rebecca Nijssen Fysiotherapeut

Frank Koornwinder, Fysio- en Hypnotherapeut

Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) – Tel: 030-2891069 – Fax: 0850660295 – E-mail: info@fysiotherapievandiepen.nl

Inschrijven voor Gratis Tips en Oefeningen:

Praktijk Van Diepen