• 0302891069
  • info@fysiotherapievandiepen.nl

Elke dinsdag van 18.00u tot 18.30u is er een gratis fysiotherapie inloopspreekuur bij Praktijk Van Diepen aan de Julianaweg 311.

NB : HET INLOOPSPREEKUUR IS VANWEGE CORONA TOT NADER BERICHT UITGESTELD.

Heeft u al een tijdje last van bijvoorbeeld uw rug, uw nek, uw schouder, uw enkel etc. of voelt u dat er iets vast zit? Maar u weet niet of u bij de fysio aan het juiste adres bent? Kom dan eens langs bij onze collega Rebecca!
Noortje geeft antwoord op uw vragen en kan een korte screening uitvoeren om te kijken of u bij de fysio aan het juiste adres bent.

U kunt ook terecht voor vragen omtrent gezond bewegen en bijvoorbeeld verantwoord starten met sporten. Of bent u vergeten zich aanvullend te verzekeren voor de fysiotherapie maar wilt u wel een paar goede oefeningen? Twijfel niet en stap gewoon eens binnen bij het inloopspreekuur op een dinsdag om 18.00u!

Elke donderdag van 10.30u – 11.00u is er een gratis inloopspreekuur osteopathie bij Praktijk Van Diepen aan de Julianaweg 311.

NB: HET INLOOPSPREEKUUR OSTEOPATHIE IS VANWEGE CORONA TOT NADER BERICHT UITGESTELD.

Heeft u al langer bestaande klachten maar twijfelt u of u bij de osteopaat aan het juiste adres bent? Of wilt u eerst wat vragen stellen en/of kennismaken? Kom dan eens langs bij het gratis inloopspreekuur osteopathie.

Door middel van een kort vraaggesprekje en een kort onderzoek kan onze osteopaat Jeroen vaststellen of osteopathie wellicht iets voor u kan betekenen. Wanneer dit het geval is kunt u een vervolg afspraak maken voor de uitgebreide intake en onderzoek. Wanneer dit niet het geval is zal Jeroen advies geven over welk vervolgtraject u het beste kunt volgen. Dus twijfels? Kom eens langs op het inloopspreekuur!

NB: HET INLOOPSPREEKUUR OSTEOPATHIE IS VANWEGE CORONA TOT NADER BERICHT UITGESTELD.

Jeroen van Poecke

Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) – Tel: 0302891069 – Fax: 0850660295 – E-mail: info@fysiotherapievandiepen.nl

Inschrijven gezondheids- en beweegtips

Praktijk Van Diepen