• 030-2891069
  • info@fysiotherapievandiepen.nl

Jeanine van den Wittenboer-Berk

Haptotherapeut

Als kind was ik altijd al bezig met al het leven in de wereld om mij heen. Het verbaasde dan ook niemand dat ik biologie ging studeren. En omdat voor mij contact met mensen heel belangrijk is, leek de lerarenopleiding ook een logische vervolgkeus. Nadat ik een aantal jaren op de middelbare school voor de klas had gestaan, besloot ik dat ik meer individueel met mensen wilde werken en ben ik gestart met de opleiding tot haptotherapeut bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH) in Nijmegen waar ik in juni 2014 mijn diploma heb behaald.

Die beslissing heeft mijn leven veranderd. Ik leerde om meer te leven vanuit mijn eigen kracht, weer te gaan luisteren naar wat mijn lichaam mij eigenlijk te vertellen heeft, en te vertrouwen op mijn gevoel. Dat gaf mij de vrijheid om echt mijn eigen keuzes te gaan maken en datgene te doen waarvan ik voel dat het goed voor me is.
De kern van haptotherapie is voor mij: zelf ervaren en voelen wat iets met je doet, leren luisteren naar je lichaam en door affectief contact ervaren dat je gewoon mag zijn wie je bent en jezelf mag laten zien in het contact met een ander.

Inmiddels combineer ik mijn liefde voor de haptotherapie met mijn passie voor onderwijs. Ik geef op maandag en dinsdag biologieles en op woensdag, donderdag en vrijdag werk ik als haptotherapeut.
Naast het behandelen van cliënten, geef ik ook regelmatig workshops samen met collega’s.

 

Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) – Tel: 030-2891069 – Fax: 0850660295 – E-mail: info@fysiotherapievandiepen.nl

Inschrijven voor Gratis Tips en Oefeningen:

Praktijk Van Diepen