• 030-2891069
  • info@fysiotherapievandiepen.nl

Yvonne Mandemaker

Fysiotherapeut, Claudicatio Intermittens, ZwangerFit, Medical Taping, Reuma, Kousen

Ik werk al sinds 2007 jaar met plezier in deze praktijk. Ik vind het leuk en afwisselend werk waarbij je steeds met verschillende klachten en mensen te maken hebt. Ik begeleid bijvoorbeeld ook 1x per week 2 groepen vrouwen die dan bij ons medische fitness krijgen.

Naast algemeen fysiotherapeut heb ik een aantal cursussen gedaan om mij wat meer te specialiseren. De cursussen die ik heb gevolgd zijn: reumatische aandoeningen waarbij het gaat om verschillende reumatische aandoeningen (denk aan reuma, fybromyalgie enzovoorts). De therapie is zowel individueel als eventueel oefentherapie in groepsverband. Daarnaast ben ik samen met Anne gespecialiseerd in bekken klachten bij zwangerschap waar ik de algemene cursus van heb gevolgd en ook de cursus bij Cecil Rost, die zelf door haar eigen ervaringen een wetenschappelijk onderbouwde therapie/advies heeft ontwikkeld. Ook bij de opleiding manuele therapie heb ik nog meer dingen geleerd over het menselijk lichaam en zijn bewegingen/beperkingen.

Tevens ben ik aangesloten bij het claudicationetwerk. Dit is een netwerk van fysiotherapeuten/vaatchirurgen/huisartsen waarbij de patiënt door een vast protocol word behandeld voor claudicatio intermittens (etalagebenen) klachten. Ook heb ik de cursus medical taping gevolgd Medical taping is een methode waarbij elastische tape o.a. gebruikt wordt om spieren en gewrichten in hun functie te ondersteunen. Ook wordt het gebruikt bij lymfe problemen of littekens. Daarnaast heb ik de cursus therapeutisch elastische kousen aanmeten afgerond om Myrthe te ondersteunen in onze praktijk.

Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) – Tel: 030-2891069 – Fax: 0850660295 – E-mail: info@fysiotherapievandiepen.nl

Inschrijven voor Gratis Tips en Oefeningen:

Praktijk Van Diepen