• 0302891069
  • info@fysiotherapievandiepen.nl

Corona

Gepost door: Jeroen van Poecke // Op: 14 mrt, 2020

NB 31-3-2020: VANWEGE DE AANGESCHERPTE MAATREGELEN ZIJN WIJ IIG TOT 28 APRIL ALLEEN OPEN VOOR NOODZAKELIJKE ZORG (1,5M) DIGITALE ZORG, ZORG OP AFSTAND:

U KUNT BELLEN, BEELDBELLEN (zie video hieronder), E-MAILEN EN FACEBOOKEN MET ONS.

Wanneer Praktijk Van Diepen weer open gaat gelden de volgende richtlijnen:

Praktijk Van Diepen volgt de adviezen en richtlijnen die vanuit het Rijkstinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) worden gegeven.

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de maatregelen die wij nemen om u zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen.

WIST U DAT:

Behandeling ook op afstand mogelijk is? Wanneer u zelf niet fit bent en u niet naar de praktijk dient te komen, kunt u in veel gevallen ook op afstand een behandeling krijgen. Dit gebeurt telefonisch of via beeldbellen, waarbij via een beveiligde verbinding informatie, advies en oefeningen doorgenomen kunnen worden. Dit kan door het programma Physitrack, een huiswerkoefeningen programma speciaal voor therapeuten. Voorwaarde is wel dat u al minimaal 1 keer bij ons in de praktijk bent geweest.

Interesse? Laat het ons weten via de mail of de telefoon.

Julianaweg 311, 3523 XC UTRECHT (HOOGRAVEN) – Tel: 0302891069 – Fax: 0850660295 – E-mail: info@fysiotherapievandiepen.nl

Inschrijven gezondheids- en beweegtips

Praktijk Van Diepen